Η Φωτό Μου

Καθημερινά... με τον Πάνο Αϊβαλή // Επικοινωνία στο email: kepeme@gmail.com

Όταν ο ανορθολογισμός της καταρρέουσας δομής του Δυτικού Πολιτισμού μας καταπιέζει, η σκέψη του ανώτερου ανθρώπινου νου, όπως του Bertrand Rusell, μας δίνουν τους κανόνες αντίστασης «Πιστεύω ότι ο κύριος στόχος της Παιδείας πρέπει να είναι να σπρώχνει τους νέους να ερευνούν και να αμφιβάλλουν για όλα όσα θεωρούνται γενικώς αποδεκτά. Εκείνο που έχει σημασία είναι η ανεξαρτησία της σκέψης» ...


Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

!!

Καλλιστώ

Καλλιστώ
Καλλιστώ: Η μελέτη, προστασία και διαχείριση των πληθυσμών και βιοτόπων των μεγάλων σαρκοφάγων και άλλων απειλούμενων ειδών της άγριας πανίδας.

Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τουςφόβους μας

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Ζήτα από τον δήμο σου να δράσει - Ήλιε μου, ήλιε σου!

Greenpeace
 
Ήλιε μου, ήλιε σου!

Ήλιε μου, ήλιε σου!



Με την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης να ανεβαίνει στα ύψη και τον λογαριασμό της ΔΕΗ να φουσκώνει, τι περιμένουμε για να αντιμετωπίσουμε την ενεργειακή φτώχεια;

Μπορείς να παίξεις ενεργό ρόλο σε αυτό και να ζητήσεις από τον δήμο σου να στραφεί στην ηλιακή ενέργεια, μέσα από τη νέα ιστοσελίδα μας, Ήλιε μου, ήλιε σου. Αξιοποιώντας τη νέα νομοθεσία και τον πλούσιο ήλιο της Ελλάδας, κάθε γειτονιά μπορεί να παράγει δωρεάν ενέργεια από τον ήλιο!

Υπάρχουν όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις να στραφούμε στην ηλιακή ενέργεια. Πλέον η νομοθεσία μας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε τον πλουσιότερο και ανεξάντλητο φυσικό πόρο της χώρας. Όλο και περισσότεροι δήμοι καταλαβαίνουν ότι ο ήλιος προσφέρει καθαρή, δωρεάν ενέργεια και βάζουν τους πολίτες στην καρδιά αυτής της προσπάθειας.

Ζήτα και από τον δικό σου δήμο να πάρει ανάλογες πρωτοβουλίες: στείλε επιστολή και ζήτα του να τοποθετήσει φωτοβολταϊκά στις οροφές δημοτικών κτιρίων που θα παράγουν ηλιακή ενέργεια για τις ανάγκες του, αλλά και θα προσφέρουν δωρεάν ρεύμα σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου