Η Φωτό Μου

Καθημερινά... με τον Πάνο Αϊβαλή // Επικοινωνία στο email: kepeme@gmail.com

Όταν ο ανορθολογισμός της καταρρέουσας δομής του Δυτικού Πολιτισμού μας καταπιέζει, η σκέψη του ανώτερου ανθρώπινου νου, όπως του Bertrand Rusell, μας δίνουν τους κανόνες αντίστασης «Πιστεύω ότι ο κύριος στόχος της Παιδείας πρέπει να είναι να σπρώχνει τους νέους να ερευνούν και να αμφιβάλλουν για όλα όσα θεωρούνται γενικώς αποδεκτά. Εκείνο που έχει σημασία είναι η ανεξαρτησία της σκέψης» ...


Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

!!

Καλλιστώ

Καλλιστώ
Καλλιστώ: Η μελέτη, προστασία και διαχείριση των πληθυσμών και βιοτόπων των μεγάλων σαρκοφάγων και άλλων απειλούμενων ειδών της άγριας πανίδας.

Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τουςφόβους μας

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Η ΑΝΙΜΑ είναι σήμερα ο μόνος ουσιαστικά φορέας περίθαλψης της άγριας ζωής για το μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Παραλαμβάνει, περιθάλπτει και απελευθερώνει χιλιάδες άγρια ζώα κάθε χρόνο


  Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Αγριας Ζωής  
      ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ    
Η ΑΝΙΜΑ είναι σήμερα ο μόνος ουσιαστικά φορέας περίθαλψης της άγριας ζωής για το μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Παραλαμβάνει, περιθάλπτει και απελευθερώνει χιλιάδες άγρια ζώα κάθε χρόνο. Μέλη, προσωπικό, εθελοντές και επιστήμονες της ΑΝΙΜΑ είναι σε συνεχή διαθεσιμότητα για κάθε περιστατικό που αφορά προστασία της άγριας πανίδας και διατήρηση της βιοποικιλότητας, 365 μέρες τον χρόνο. Ο Σταθμός της ΑΝΙΜΑ είναι κάθε μέρα ανοικτός, ακόμη και τα Χριστούγεννα και το Πάσχα. 
Η ΑΝΙΜΑ δεν λαμβάνει καμία χρηματοδότηση από το ελληνικό κράτος. Στηρίζεται αποκλειστικά στη συνεισφορά των μελών και των φίλων της.
Αυτή η περίοδος είναι πολύ απαιτητική λόγω μωρών και δύσκολα τα βγάζουμε πέρα.
Εάν όλοι εσείς που βρίσκετε χρήσιμο το έργο της ΑΝΙΜΑ μας στηρίξετε οικονομικά έστω και με 1 € θα βοηθήσετε σημαντικά στη συνέχιση της λειτουργίας μας.

Η ΑΝΙΜΑ διατηρεί τους εξής λογαριασμούς:
Δικαιούχος: Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Αγριας Ζωής
EUROBANK:
GR46 0260 0520 0002 101 0115 2035
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
GR79 0172 0370 0050 3705 5201 578
Για κατάθεση μέσω web-banking επιλέξτε:
Πάνος Αϊβαλής
https://www.facebook.com/anima.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου