Η Φωτό Μου

Καθημερινά... με τον Πάνο Αϊβαλή // Επικοινωνία στο email: kepeme@gmail.com

Όταν ο ανορθολογισμός της καταρρέουσας δομής του Δυτικού Πολιτισμού μας καταπιέζει, η σκέψη του ανώτερου ανθρώπινου νου, όπως του Bertrand Rusell, μας δίνουν τους κανόνες αντίστασης «Πιστεύω ότι ο κύριος στόχος της Παιδείας πρέπει να είναι να σπρώχνει τους νέους να ερευνούν και να αμφιβάλλουν για όλα όσα θεωρούνται γενικώς αποδεκτά. Εκείνο που έχει σημασία είναι η ανεξαρτησία της σκέψης» ...


Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

!!

Καλλιστώ

Καλλιστώ
Καλλιστώ: Η μελέτη, προστασία και διαχείριση των πληθυσμών και βιοτόπων των μεγάλων σαρκοφάγων και άλλων απειλούμενων ειδών της άγριας πανίδας.

Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τουςφόβους μας

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Φωτο-διαγωνισμός για την ελληνική φύση με πλούσια δώρα!

                  Α γ α π η τ ο ί   φ ί λ ο ι,
Σας στέλνουμε αυτό το email για να σας υπενθυμίσουμε ότι μένουν λίγες μέρες ακόμα για το τέλος του διαγωνισμού φωτογραφίας "Εuropean Green Belt- Greece"!
Σας παρακαλούμε επίσης να κοινοποιήσετε στις επαφές σας την παρούσα υπενθύμιση.
Ο διαγωνισμός φωτογραφίας έχει ως σκοπό να αναδείξει την σημασία της Πράσινης Ζώνης, των περιοχών με έντονο περιβαλλοντικό ενδιαφέρον ανάμεσα στην Ελλάδα και σε γειτονικές χώρες. Στην Ελλάδα, η Πράσινη Ζώνη περιλαμβάνει ποτάμια όπως ο Καλαμάς και ο Έβρος, λίμνες όπως οι Πρέσπες, η Κερκίνη και η Δοϊράνη και όλες τις οροσειρές κατά μήκος των βόρειων συνόρων της χώρας, όπως η Ροδόπη και η Βόρεια Πίνδος.
Αν κάποιος από τους φίλους σας, θέλει να συμμετάσχει στον διαγωνισμό μπορεί να βρει περισσότερες λεπτομέρειες για τους όρους συμμετοχής εδώ καθώς και στο τηλέφωνο 2310 252530 (εσωτ.2 - Θεοδωρίδης Γιώργος).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Green Belt μπορείτε να διαβάσετε εδώ ή αν προτιμάτε τα βίντεο μπορείτε να διαθέσετε τέσσερα λεπτάκια σε αυτό! Οι νικητές του διαγωνισμού θα κερδίσουν τα παρακάτω βραβεία:

1ο Βραβείο: ένα tablet
2ο Βραβείο: μία ψηφιακή κορνίζα φωτογραφιών
3ο Βραβείο: ένα power bank
Η προθεσμία συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 15 Ιουλίου 2017 και οι φωτογραφίες πρέπει να σταλούν στον λογαριασμό: europeangreenbeltgreece@gmail.com

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συνεργασία! Είμαι στην διάθεσή σας (και στην διάθεση των φίλων σας) για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
Με εκτίμηση,
Γιώργος Θεοδωρίδης
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΚΑΛΛΙΣΤΩ
Περιβαλλοντική Οργάνωση για την Άγρια Ζωή και τη Φύση
Μητροπόλεως 123, 546 21, Θεσσαλονίκη
Τ 2310 252530 εσωτ. 2
F 2310 272190
Ecommunication@callisto.gr
www.callisto.gr
http://www.callisto.gr/signatures/fb.png
http://www.callisto.gr/signatures/twitter.png
http://www.callisto.gr/signatures/blog.png
http://www.callisto.gr/signatures/YT.png

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου