Η Φωτό Μου

Καθημερινά... με τον Πάνο Αϊβαλή // Επικοινωνία στο email: kepeme@gmail.com

Όταν ο ανορθολογισμός της καταρρέουσας δομής του Δυτικού Πολιτισμού μας καταπιέζει, η σκέψη του ανώτερου ανθρώπινου νου, όπως του Bertrand Rusell, μας δίνουν τους κανόνες αντίστασης «Πιστεύω ότι ο κύριος στόχος της Παιδείας πρέπει να είναι να σπρώχνει τους νέους να ερευνούν και να αμφιβάλλουν για όλα όσα θεωρούνται γενικώς αποδεκτά. Εκείνο που έχει σημασία είναι η ανεξαρτησία της σκέψης» ...


Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

!!

Καλλιστώ

Καλλιστώ
Καλλιστώ: Η μελέτη, προστασία και διαχείριση των πληθυσμών και βιοτόπων των μεγάλων σαρκοφάγων και άλλων απειλούμενων ειδών της άγριας πανίδας.

Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τουςφόβους μας

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Μέτρα για την υποστήριξη της παράκτιας αλιείας μικρής κλίμακας στην Μεσόγειο
Αθήνα 13.1.2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


         Μέτρα για την υποστήριξη της παράκτιας αλιείας μικρής κλίμακας στην Μεσόγειο
Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 (ώρα 11:00) θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά (Πολυχώρος ΑΠΟΛΛΩΝ, Ερμουπόλεως και Πηλίου 1, Καμίνια), συνάντηση ενημέρωσης και συζήτηση, για το πιλοτικό πρόγραμμα της Ε.Ε. «Υποστήριξη της παράκτιας αλιείας μικρής κλίμακας στις χώρες Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα» (MARE/2014/04 – SI2.723876).
Η συνάντηση θα περιλαμβάνει:
·         Συζήτηση για την κατάσταση της παράκτιας αλιείας μικρής κλίμακας, την οργάνωση των ψαράδων του κλάδου στην Ελλάδα και τα προβλήματα συλλογικής εκπροσώπησής τους, στα γνωμοδοτικά και συμβουλευτικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
·         Διατύπωση προτάσεων για την υποστήριξη της εκπροσώπησης του σημαντικού αυτού τμήματος του αλιευτικού μας στόλου στα αναφερόμενα όργανα και τους τρόπους άμεσης και έγκυρης πληροφόρησης των ψαράδων.
·         Παρουσίαση της λειτουργίας ειδικού διαδικτυακού τόπου και διανομή Οδηγού, για την ενημέρωση των ψαράδων και των συλλόγων τους.
Εκπρόσωποι του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλιευτικοί σύλλογοι και ψαράδες θα βρεθούν στη συνάντηση αυτή, που οργανώνεται από την APC s.a., ελληνική εταιρεία συμβούλων, με εξειδίκευση στους τομείς αλιείας – υδατοκαλλιέργειας, του αγροτικού χώρου και της αειφόρου ανάπτυξης, ανάδοχο του πιλοτικού προγράμματος της Ε.Ε., όσον αφορά την Ελλάδα και υπεύθυνη για το συντονισμό υλοποίησής του, για τις τρείς χώρες.   
Για την APC s.a. 
Νίκος Αναγνόπουλος

Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου